Indul a Kampány!

Szükséged van egy landing oldalra?
Inkább egy sikeres kampányra?

Landing oldalt / érkezési oldalt akkor készítünk, ha céltudatosan szeretnénk érdeklődőket egyetlen ajánlathoz eljuttatni.

Lehet ez egy „opt-in” oldal, ahol még csupán listát építesz az érdeklődőidből, és majd eladsz nekik később. Itt egy ingyenes ajánlattal, valami érdekességgel, gyors problémamegoldással szólítod meg őket, és elkéred fizetségképpen az e-mail címüket. 

Lehet ez „sales” oldal, ahol pedig egy komolyabb, drága ajánlatot mutatsz be, és jól áttekinthető módon elmagyarázod a részleteket, megkönnyítve a döntést, végül pedig egy egyszerű módot adsz a vásárlásra, vagy a jelentkezésre. 

Valójában azonban egy landing oldalnak nem sok hasznát veszed, ha nem veszi körül egy sikeres csinnadratta, egy tudatosan felépített kampány. Tehát (1)  meg kell alkotnod egy ütős, kihagyhatatlan ajánlatot, amihez (2) felépíthetünk egy landing oldalt, amely megragadja a figyelmet, vágyat ébreszt, bizalmat épít, és begyűjti az érdeklődőket. Hogy ez működjön, (3) valahogyan (pl. fizetett hirdetésekkel) meg kell szólítanod a célközönséget, és át kell terelned őket a landing oldaladra.

Segíthetek a csapatodnak egy landing oldal megépítésével, de ha még nincs csapatod, rakjuk össze a teljes kampányod!

AZ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. MINDEN ESETBEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KAPSZ.

Landing oldal / opt-in oldal

Egyre többször találkozom a „csak egy lending oldal” szóösszetétellel különösen a pályájukon frissen induló tanácsadó/coach ügyfelektől. Sokszor azt akarják ezzel mondani, hogy „nagyon egyszerű weboldalt” szeretnének. 

A landing oldal azonban nem ezt jelenti. Amiről itt beszélünk, az egy meghatározott célú érkeztető oldal, ahová hirdetésekből, vagy más módon pottyannak a látogatók, és egyetlen fontos lépésre próbáljuk őket megnyerni. (esetünkben a feliratkozásra)

35.000 – 110.000Ft

Sales oldal

Ha már kész terved, szövegeid, grafikai anyagaid vannak, szívesen beugrom a csapatodba, és összeállítok egy mutatós sales oldalt.

Ha szükséges, együtt nekiülhetünk az oldal megszövegezésének, hiszen a témádhoz, szolgáltatásodhoz te értesz, én pedig meghallom, hogy mi az, ami a célközönségedet elviszi a kattintásig.

80.000 – 270.000Ft

Teljes marketing kampány kivitelezése

Teljes kampányok kivitelezését egész ügynökségek szokták vállalni… általában. Egy kisvállalkozó azonban nincs ebben a helyzetben. Ezen a ponton még sokkal hasznosabb, ha a szálak egy kézben futnak össze.

Tervezzük meg és vigyük végig a teljes kampányodat az ötlettől a landing oldalakon át a teljes kommunikációig! 

390.000Ft-tól

35.000 – 110.000Ft

80.000 – 270.000Ft

390.000Ft-tól

Beszéljük meg, mire van szükséged!

Kérlek, a gombra kattintva foglalj egy időpontot, és beszéljük át, hol tartasz most, mit vársz az indulástól, és hová szeretnél eljutni! A fenti listát gondolatébresztőnek szántam. 

Kérlek, KATTINTS A GOMBRA  AZ IDŐPONTFOGLALÁSÉRT!