Megállapodás Marketing Kivitelezői Munkáról

Kedves Ügyfelem!

Ez a megállapodás mindkettőnk biztonsága érdekében jön létre. Az a célja, hogy közös sikereket érjünk el, és a munkánknak kiszámítható keretei legyenek. 

Ezért kérlek, olvasd át a lenti tájékoztatót, és különösen is a Kivitelezői Szerződési Feltételek dokumentumot. 

Amennyiben kérdésed volna, hívj föl engem a +3620-2390227-es számon, és beszéljük meg, mi az, ami részletezést igényel. 

Töltsd ki az űrlapot, és fogadd el a feltételeket!

Az árajánlatba nem csak egy végösszeget foglalunk bele, hanem az együttműködésünk más részleteit, határidőit is, amelyekről szó van a Kivitelezői Szerződési Feltételekben. Tehát az utóbbi általánosan rendelkezik, de az árajánlat rögzíti a mi mostani közös munkánk részleteit.

Az űrlapon épp ezért add meg az árajánlat sorszámát, és jelöld be, hogy a Kivitelezői Szerződési Feltételeket is elfogadod!

Természetesen, hiszen ez részemről kötelező. Számlát állítok ki a megbeszélt díjakról, akár egy részletben, akár több részletben akarjuk rendezni, és a számla alapján fogod a megadott határidővel kifizetni. (Ha nem egyezünk meg másképp, akkor a határidő 7 nap a számla kiállításától.)

Mindkettőnk érdeke, hogy a munka idejében készen legyen, és hasznot hozzon számodra. Ez mindkettőnktől elkötelezettséget igényel. Ha az én hibámból nem készül el az oldal idejében, akkor kötbért vállalok feléd. Ez azt jelenti, hogy a határidő után minden megkezdett héttel 5000Ft jár neked, amíg a munkát korrektül be nem fejezem. Ezt levonhatjuk az utolsó kifizetés részleteiből, vagy ha valamilyen oknál fogva előre fizettél volna, akkor bizony nekem kell utólag visszautalnom neked. 

Mi az én hibám? Ha idejében átküldted nekem a kért anyagokat és hozzáférést, akkor bármit dobjon az élet, megoldom. Ha valami miatt akadályoztatva vagyok, akkor is (legvégső esetben) meg kell csináltatnom egy megbízható emberrel, aki ugyanolyan minőségben dolgozik, mint én magam. Ez az én felelősségem.

Ha viszont nem kapom meg idejében a megígért írott, vagy grafikai anyagokat, esetleg nem kapok hozzáférést a tárhelyedhez, vagy bármilyen más hasonló akadály miatt nem tudom befejezni a munkát, a kötbér nem kerül felszámításra.

Az árajánlatban a munkához szükséges dolgok határidejét is megszabtuk. Így a határidő után minden megkezdett héttel rendelkezésre állási díj fog engem megilletni, amíg meg nem kapom a szükséges dolgokat a folytatáshoz. Ennek a mértéke is 5000Ft/ megkezdett hét. Ezt az utolsó részlettel együtt fogom neked kiszámlázni.

FONTOS! Ha úgy látod, hogy nem fogod tudni átküldeni a munkavégzéshez szükséges anyagokat, haladéktalanul jelezd előre nekem! Emberek vagyunk, és a fenti dolgokkal kapcsolatban jogunk van megállapodni ezektől eltérően is.

Természetesen. 

A munka során jelezd nekem, ha valami nem az elképzeléseid szerint működik! Lehet, hogy csupán azért nem néz ki jól valami, pl. mobiltelefonon, mert még nem tartok ott a munkával, hogy erre is figyelmet fordítsak, de semmi baj. Minden jelzésnek örülök, semmi esetre sem fogok megbántódni.

A munka végeztével 1 éven át jelezd, ha valami nem a megállapodásunk szerint működne! Ideális esetben ezt még a munka átvétele előtt észreveszed, de nem minden eset ideális. Ha valami nem úgy működik, mint amiben megállapodtunk, javítom.

Lehet, hogy nem az én hibám? Akkor is javítom. 12 hónapon keresztül helyreállítási garanciát vállalok az oldalra. Ha valami elromlott, igyekszem helyrehozni. 

Leges-leges-leges-leges-leges… legrosszabb esetben az átadáskori állapotról van egy biztonsági mentésem, amit azonnal vissza tudok állítani. Nem hiszem, hogy erre sor kerülne, de ott van, mint biztonsági háló a közös mutatványunk alatt, kifeszítve. 🙂

Az oldal átvétele után azonban pénzvisszafizetési garanciát nem tudok vállalni.

FONTOS! Azt tudom garantálni, hogy az oldalad jól fog működni. Egy weboldal önmagában nem tudja garantálni egy vállalkozás sikerét. A vállalkozás minden esetben kockázattal jár, és sok munkát követel.

Saját irodámban, saját időbeosztásom szerint dolgozom. Az árajánlatban foglalt munkákat fogom elvégezni.

Nagyon kedves ügyfelem vagy, de nem te vagy az egyetlen. Más projekteken is dolgozom, ahogy ez vállalkozókkal lenni szokott. Bízom benne, hogy megérted.

Ezzel együtt igyekszem elérhető lenni a számodra. Nem szeretném, hogy azt érezd, eltűntem és megközelíthetetlen vagyok. Szeretném, hogy lásd a haladást, és fel tudd tenni a kérdéseidet.

Máris mondom, hogyan.

Írj E-mail-t! Az e-mailek könnyen visszakereshetők.

Nagyobb fájlokat, vagy nagy mennyiségű anyagot feltölthetsz Google Drive-ba, esetleg más felhőalapú tárhelyre, és adhatsz hozzáférést a revkozma@gmail.com e-mail cím számára. Erről értesítést fogok kapni.

(NE küldj képeket Facebook-on, Messengeren, vagy más üzenetküldő alkalmazáson, közösségi média felületeken! Azok rontják a képminőséget.)

SÜRGŐS ESETBEN hívj fel bátran telefonon! Ha valami miatt nem tunám fogadni a hívásod, akkor is igyekszem hamar visszahívni.

Pl. egy alkalommal egy ügyfelem azért hívott fel, mert a weboldala nem működött. Én abban a pillanatban a Mátrában túráztam. Felhívtam a tárhelyszolgáltatót, és visszaállítottuk a weboldalt. Majd beléptem a telefonomról, és néhány biztonsági intézkedést foganatosítottam. Ezután visszahívtam az ügyfelemet, és elmondtam a hiba okát, és a változások tudnivalóit. Na ilyen egy sürgős eset nálam. Bízz bennem!

A tiéd. Pont.

Ezért fontos, hogy a tárhelyvásárlás is a te felelősséged. Segítek benne, kérek hozzáférést, és intézek bármilyen ezzel kapcsolatos dolgot, ha megbízol vele. De végsősoron azt kérem, te légy a megrendelő, a te neveden legyen minden (vagy a céged nevén), és te fizesd be a számlát is!

A weboldaladhoz minden hozzáférést meg fogsz kapni tőlem, ide értve a „marketinges gmail” hozzáférését is. Tartsd biztonságos helyen! Amennyiben valaki mással szeretnél együtt dolgozni tovább a projekten, ezek alapján az információk alapján mindent tudni fog, és zökkenőmentesen veheti át a munkát.

HA VAN VALAMI, AMI DÜHÍT, amikor a marketingkivitelező markában tartja a tárhelyet, a hozzáféréseket, és szándékosan alávág egy vállalkozásnak vitás kérdések miatt. De nem csak szándékosan történhet ez. Elképzelhető, hogy valakinek mást hoz az élet, és már nem weboldalakkal foglalkozik. Nálunk ilyen helyzetek miatt NEM kerülhetsz bajba.

Praktikus okokból – ha csak nincs ellenedre – létrehozok egy Gmail fiókot, amely így elkülönül a személyes levelezésedtől. Csak a weboldalhoz szükséges analitikai és hirdetési fiókok létrehozására használom. (Google Analytics, Search Consol, Google Ads, Google My Business, Mailer Lite…)

Egy ilyen elkülönített fiók megkönnyíti a mindenkori marketingesed munkáját. Természetesen ingyenes fiókról van szó, nem kerül semmilyen extra kiadásba.

A munka végeztével ennek is minden hozzáférését megosztom veled.

Valamil ilyesmi cím lesz:

aweboldalad.marketing@gmail.com

Az, hogy hozzáférést kapok a tárhelyedhez, weboldaladhoz, más marketingeszközeidhez, hirdetési fiókodhoz (!!!), hatalmas bizalom, ami szeretnék minden részletében kiérdemelni.

A weboldal tartalma épp ezért a te szellemi terméked lesz akkor is, ha néhány szöveget én magam fogalmaztam meg rajta. 

Ugyanígy tiéd minden grafikai anyag, amelyet elkészítek, vagy összeállítok kapott anyagokból. 

Arra azért kérlek, figyelj, hogy a weben kószáló és tetszetősen kinéző képek sok esetben szerzői jogi védelem alatt állnak. Nem az én felelősségem, hogy a tőled kapott képek valóban nem sértenek-e szerzői jogokat. Amit én felhasználok, minden esetben ingyenesen használhatók lesznek. Esetleg megállapodhatunk arról, hogy indokolt-e beszerezni fizetős grafikai anyagokat. (Ugyan már! Minek az! De ha mégis?)

Az üzleti titkaidat is megőrzöm. Fontosabb számomra a pozitív visszajelzésed, ajánlásod, mint hogy ilyesmivel eszembe jutna visszaélni.

Nem. Segíteni szeretnék azzal, hogy minél egyszerűbben kezdhessük el a közös munkánkat.

Így az (1.) árajánlat sorszámát megadva, (2.) a neved és (3.) e-mail címed megadásával és (4.) az elfogadó négyzetek megjelölésével az együttműködésünk elkezdődik.

Amennyiben ez számodra, vagy a céged számára nem megnyugtató, kérlek, jelezd felém, és küldök ki írásos szerződést, amelyet mindketten aláírhatunk.