Rólam

Tudom, hogy másokon segítesz. Ezért segítek, hogy az üzeneted célba érjen

Kozma Ferencnek hívnak. Eredeti foglalkozásom szerint lelkész vagyok. Saját szolgálatom számára alkottam meg az első wordpress oldalaimat és szenvedélyemmé vált a lelkigondozó, missziói és coaching témájú vállalkozások online marketingje.

A munkánk során velem leszel kapcsolatban az első konzultációtól az utolsó simításokig, vagy a heti rendszeres megbeszélések során.

Tudom, hogy a vállalkozásod első éveiben nem egy méregdrága ügynökség specializálódott szakembereire van szükséged, hanem olyan valakire, aki a kezdeti lépéseknél egy kézben tudja tartani a marketingedet, a pozicionálásodtól és arculatodtól a weboldaladon keresztül a hírlevelek időzítéséig és a hirdetések kezeléséig.

Megtalálsz a GotoMarketing Kivitelezői Plázájában is. (Szívből ajánlom Wolf Gábor és Janata Kriszta marketing tréningjeit.)

Megtalálhatsz a Tacit Project Gyorsítósáv képesített kivitelezői között.

Nem csak beszélek róla. Csinálom.

Az évek során nagyon sokat kísérleteztem saját ötleteimmel, projektjeimmel, ezért nem csupán a „kattintgatós szaki” leszek számodra, hanem olyan partner, aki tudja, hogy milyen küzdelmes az üzenetet jól és hatékonyan célba juttatni.

Tanulóprojektként indult a webshopom, mely mára mindenfajta céltudatos hirdetés nélkül is hoz vásárlókat, és nagyon sok tapasztalatot adott a vásárlószerzésben és a vállalkozások működésében. Egy jól működő szakértői- coaching- vagy tréner vállalkozás része, hogy születik egy könyved, vagy hanganyagaid. A fizikai termékek kiküldése izgalmas, sok új kérdést jelentő feladat. Én már otthon vagyok benne.

Egyik első projektem a Misszió-Mentor blog, amelyből kinőtt egy infomarketing szolgáltatás, zárt felülettel, oktatóvideókkal, tagsági kérdésekkel. A blogcikkekbe sikerült hirdetést bekötnöm, és ezzel egy kiegészítő bevétel lehetőségét megteremtenem.

Zsombor barátommal közösen indítottuk útnak a Keresztény Vállalkozásindítás c. oldalt, amely a Misszió-Mentorhoz hasonlóan egy tanácsadó-oktató jellegű vállalkozás. Ezen keresztül webináriumokat hirdettünk, online kurzusokat adtunk el, és magasértékű együttműködéseket sikerült értékesítenünk.

Zsomborral úgy emlegetjük, hogy „megépítettük a Halálcsillagot”, azaz egy rendkívül összetett, kifinomult és nagyszabású projektet. Az itt kipróbált megoldások közül válogatni fogok, hogy mi az, amire neked valóban szükséged van. Tudod: 80/20 🙂

Még mindig szolgálatban

Lelkészként továbbra is szenvedélyesen veszek részt szolgálatokban. Itt bizony üzleti haszon nélkül igyekszünk mások életét gyógyítani, az üzenetünket átvinni, ezért figyelnem kell arra, hogy a legokosabb, legáramvonalasabb megoldásokat használjam. Nem ruházhatunk be minden megakadásnál egy több-tízezer forintos szolgáltatásba, vagy alkalmazásba. 

Tudom, hogy kezdő vállalkozóként neked is ezzel kell szembe nézned. Nem fogsz tudni finanszírozni drága megoldásokat a jövőbeni sikereidből.

Ezért fogok tudni segíteni neked az egyszerű, okos megoldásokkal, lehetőleg ingyenes eszközökkel.

Feleségemmel közösen építjük a Jom Tov Messiási közösséget, a Nachamu Ami Alapítvány támogatásával. Nyaranta zsidó temetőket kutatunk a Challenge 4 Survivors projektünk keretében. Fontos számomra az is, hogy hozzám hasonló férfiakat segítsek a fejlődésben. Ezért támogattam a Soulcon Keresztény Férfiszolgálatot honlapjuk elkészítésével, és munkájukban is igyekszem aktívan részt venni.