Most indulnál?

Tudod mit? Ne akarj weboldalt csináltatni...

Ne készítsünk neked...

...1000 apró cikk boltot!

Készítsünk olyan weboldalt, ami beleillik a marketingstratégiádba!

Azaz tudd, hogy honnan és kik fognak a weboldaladra érkezni, és miért! Tudd azt is, mit kezdesz velük, hogyan „konvertálod” (=fordítod át) őket vevőkké! Erre az utazásra hívlak:

Először üzleti- és marketing terv, utána weboldal!

Online jelenlét

Természetesen van értelme annak, ha a vállalkozásod első lépésétől kezdve egy weboldalon keresztül megosztod a gondolataidat, hasznos tartalmakat készítesz, érdeklődőket gyűjtesz. 

Juss el egy olyan fázisba, ahol az erőfeszítéseid nem vesznek el, hanem összeadódnak.

Valamilyen fontos dologra készülsz a jövőben? Új dolgot tanulsz, amit majd szeretnél szolgáltatásként elindítani? Itt lesz a működő oldalad és egy lista a követőiddel, akiknek máris ingyen hirdetheted.

180.000Ft

Online üzlet

Gondolkodjunk nem csupán egy kis bemutatkozó blogocskában! Gondolkodjunk egy mini értékesítési rendszerben, ahol lépésről lépésre mutatod meg egy érdeklődőnek, hogy megbízható, hozzáértő szakember vagy, és jó veled dolgozni.

Pl. adj egy feliratkozós terméket, tarts egy online workshop-ot, vagy webináriumot, és küldd őket egy időpontfoglaló oldalra, ahol bejelentkezhet hozzád egy első megbeszélésre! Adj el néhány embernek teljes coaching folyamatot, és szerezd meg az első visszajelzéseidet!

290.000Ft

Online mester

Eljön az ideje annak is, hogy online vásárolható, bankkártyával kifizethető termékeid legyenek. Lehet ez a most megjelenő könyved, fizetős workshopod, vagy online vásárolható coaching ajánlat, esetleg egy zárt tagsági oldal.

Mostanra igazi híresség lehetsz a témakörödben, legalábbis sokan ismernek. Ha még nincs weboldalad, készítsük el az első kampányterveddel együtt!

Itt bizony szükség lesz többféle hirdetési csatornára, talán Facebook- vagy Google  hirdetésekre. Lehet, hogy megkérsz más szaktekintélyeket is, akik ajánlanak téged, és ezért némi jutalékot érdemelnek. 

Mindezekhez egy teljes gépezetet állítunk össze.

490.000Ft

180.000Ft

290.000Ft

490.000Ft

Beszéljük meg, mire van szükséged!

A fenti árak csupán tájékoztató jellegűek.

Kérlek, a gombra kattintva foglalj egy időpontot, és beszéljük át, hol tartasz most,
mit vársz az indulástól, és hová szeretnél eljutni! A fenti listát gondolatébresztőnek szántam. 

Kérlek, KATTINTS A GOMBRA  AZ IDŐPONTFOGLALÁSÉRT!