Weboldal készítés
24 óra alatt?
LEHETSÉGES!

Profi, egyedi weboldal, ami akár a szemed láttára elkészülhet, és már holnap ügyfeleket szerezhet neked.

Egyszerű online jelenlét egyetlen 24 órás nekifutással

Elkészítem céged/vállalkozásod egyszerű bemutatkozó oldalát, vagy induló coachként egy blogot, amelyen keresztül elkezdheted építeni az ismertségedet és szakértői pozíciódat – mindezt egyetlen nap, azaz 24 óra alatt, elfogadható áron.

Ezek közül én egyik sem vagyok.

Fontos! "Felnőtt" tartalmú weboldallal ne engem keress!

Kozma Ferencnek hívnak. A munkám, a szenvedélyem, az elhivatásom, hogy az információs zajban a jó üzenetet eljuttassam az embereknek. Marketing kivitelező, weboldalkészítő vállalkozóként abban támogatlak TÉGED, hogy a te üzeneted is átragyogjon a káoszon.

Rólam mondták:

"Nemcsak működő és igényes honlapot kaptam, hanem hasznos marketing tanácsokat is. Az első megbeszéléstől kezdve azt éreztem, hogy támogatást, inspirációt kapok abban, amit szeretnék. Így is lett."
"Szakmailag és emberileg is nagyszerű volt együtt dolgozni! Nem csak a végeredmény lett profi, hanem a végeredményig vezető úton mindvégig fantasztikus volt az együttműködés. Köszönöm!"

A munkáimból - nincs két egyforma

Hogyan működik a 24 órás weboldal?

1. Időpontofoglalás

Foglalj le egy napot, amikor neked is alkalmas, hogy akár többször benézz a készülő oldaladra!

Nem baj, ha más feladatod is van aznap, de jó, ha el tudlak érni telefonon, és laptopon, telefonon meg tudod nézni az eredményt.

2. Felkészítő kérdőív

Összeállítottam egy kérdőívet, a legfontosabb kérdésekkel. Ezek alapján át tudod gondolni, miről is szól majd az új weboldalad.

Ez lesz a legnehezebb része a felkészülésünknek, de egyben a legnagyobb segítség is, hogy ne rabolja el az idődet a végtelen weboldal projekt.

Csak ülj neki, és gyűjtsd össze az információt!

3. Az elkészítés napja

Ha szeretnéd, élőben is megnézheted, mit csinálok. Meg tudom mutatni, és akár videón rögzíthetjük is, hogyan tudsz később te magad módosítani, ha szeretnél.

A titok: Ha minden együtt van, halad a munka.

4. A folytatás

Természetesen itt vagyok, segítek, a jövőben is, ha új szolgáltatásod, vagy változó áraid miatt szükséged lenne rám. 

Kezelhetünk hirdetéseket, hírleveleket, építhetünk közösen marketing kampányokat.

Ugyanakkor minden információt megadok, hogy te, vagy valaki más folytathassa a munkát.

Csak egy kis landing oldal kellene...?

Lehet, hogy neked is ez jár a fejedben? 

Mi is az a landing oldal? 

NEM az „icipici és nagyonolcsó” weboldal szinonímája!!!

A landing oldal, vagy landoló oldal a websiteodnak egy aloldala, amely egyetlen „konverziós cél” érdekében íródott. Azaz akik itt „landolnak”, pl. mert látták a hirdetésedet, azok számára egyetlen dolgot, egyetlen cselekvést szeretnél „eladni”. 

Vedd meg… Iratkozz fel… Csatlakozz… Próbáld ki… 

Ezekből csak EGYET!

Pont ezért úgy is épül fel, hogy ezt az egyetlen célt semmi ne zavarja meg. Pl. nincsenek közösségi linkek, opciók, nincs menü, fejléc, lábléc… Csak az ajánlatod és annak a szükséges indoklása, bizalomépítés, visszajelzések, vagy bármi, ami segít a döntésben.

Landing oldalt megalkotni nagy kihívás. Ne várd, hogy pici és olcsó legyen!

De lehet, hogy nem erre van szükséged. Az elején biztosan nem.

Ha mégis, itt tájékozódj!

Mire van szükséged?

Egy bemutatkozó oldalra, hogy létezz a neten? 

Akkor jó helyen jársz.

Egy opt-in oldalra van szükséged? 

Egyelőre nincs más célod, mint feliratkoztatni az érdeklődőket egy ingyenes lehetőségre, mert az értékesítést már megoldod a levelezőlistádon keresztül, vagy telefonon? Ez is aránylag egyszerű feladat. Belefér a mostani ajánlatba.

Szeretnél eladni egy összetett szolgáltatást, vagy többféle szolgáltatást? 

Esetleg olyan újdonságot vezetnél be, ami még magyarázatra szorul? Ez sokkal több figyelmet igényel, mint amit 24 óra alatt összedobhatnánk. 

Kérlek, keress egy ingyenes konzultációra, és beszéljük át a terveket! Csináljuk meg jól!

Profi, egyedi weboldal, azaz

Fontos! "Felnőtt" tartalmú weboldallal ne engem keress!

Mit foglal magában a 24 órás projekt?

Mennyibe kerül egy 24 órás weboldal?

Az árak csupán tájékoztató jellegűek. Ha ettől eltérek, meg fogom indokolni, hogy miért.

Weboldal
24 óra alatt

80.000Ft

Ha már minden együtt van.

Foglalj időpontot, töltsd fel a szükséges képeket, grafikákat, válaszold meg a kérdéseket! A gombra kattintva indul a közös munkánk.
Időpontot foglalok

Még nincs logóm!

99.000Ft

Grafikai megoldásokkal

Segítek neked kiválasztani a megfelelő színeket, megalkotok egy egyszerű logót, arculatot, amivel azonnal el tudsz indulni. Ne feledd, nem a tökéletes és végleges megoldásra van szükséged, hanem gyors indulásra.
Időpontot foglalok

Tárhely is kellene

108.000Ft

Ha még nincs tárhelyed sincs

Segítek neked a megfelelő tárhely és domain név kiválasztásában, lefoglalásában. Ez egy kis további odafigyelést igényel tőlünk, mielőtt megkezdjük a munkát.
Időpontot foglalok
Fontos! "Felnőtt" tartalmú weboldallal ne engem keress!

FOGLALJ IDŐPONTOT ITT!

Mi történik, ha kattintok?

  1. Megnyílik egy IDŐPONTFOGLALÓ oldal, ahol kiválaszthatod a napot, amikor együtt dolgozunk.
  2. A köszönőoldalon találsz egy linket a KÉRDŐÍV-hez, amit kérlek, hogy tölts ki! Ez 30-45 perc, de ha még kutatnod kell a válaszok után, akár több idő is lehet. Jelentkezz be Google fiókkal, így vissza is térhetsz a válaszokhoz.
    Ezzel egy időben kapod meg az előlegszámlát (20.000Ft), amit kérlek, fizess be!
  3. Biztosítsd számomra a szükséges dolgokat (pl. a tárhelyhozzáférést.) Elérhetsz telefonon is, ha valami nem teljesen világos.
  4. A kijelölt napon elkészül a weboldalad. Legyél aznap elérhető! A fennmaradó munkadíjat ez után fogom kiszámlázni neked.
  5. A továbbiakban a garanciának megfelelően segítem az oldalad működését, és ha szeretnéd, egyeztethetünk további közös munkáról.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Természetesen ha ma minden kérdést sikerült megválaszolnod, és minden szükséges fájlt sikerült feltöltened, akkor elképzelhető, hogy a legközelebbi szabad időpont épp holnap van, és el tud készülni a weboldalad. Kérlek, gondold át, hogy valóban ennyire magas készültségi fokon vagy-e. Az ajánlatom célja viszont mindenképpen az, hogy céltudatosan és gyorsan készüljünk el. Akár ennyire gyorsan is.

A jelentkezés megerősítése után küldök egy előlegszámlát, ami minden esetben 20.000Ft. A fennmaradó összeget a projekt lezárása után számlázom ki. A fizetés módja: átutalás.

Az előleg azért fontos, hogy mindketten komolyan vegyük a közös munkát. Amennyiben az én hibámból hiúsulna meg a munka, természetesen ez az összeg visszajár. (Számlát kaptál róla, tehát nyomon tudod követni.) 

A végső árból naponta 5000Ft-ot fogok engedni, ha valamilyen személyes, családi vagy egyéb oknál fogva nem tudom teljesíteni az ígéretemet. Ha a te hibádból csúszna a dolog, pl. lefoglaltad az időpontot, de bizonyos anyagokat még nem tudtál nekem átküldeni, és a munka ezért marad félbe, akkor hetente fogok 5000Ft készenléti díjat számolni, ami a megbeszélt végső áron felül fizetendő.

Igen. 1 év működőképességi garanciát vállalok. 

A következő 1 évben bármilyen hibát, elírást, nem megfelelő nyelvű (jellemzően angol) üzenetet találsz, jelezd, és javítom a bajt. Ugyanígy a nem megfelelően működő funkciókat is jelezd!

Ezen felül bármilyen baj esetén vállalom, hogy helyreállítom az oldalt, a tőlem telhető legjobb változatában, legalább az átadáskori állapotában. (Tehát ha akár a te hibádból is törlődött az oldal, vagy támadás érte, nekem lesz egy biztonsági mentésem.)

Egy év után is számíthatsz rám az oldal karbantartásában. Ebben az esetben óradíjat fogok számolni, amiről pontos elszámolást is kapsz.

Az Elementor a WordPress egyik kiegészítője, amely abban segít, hogy látványos és szép elemekből építhess weboldalakat. Fizetős kiegészítő, amelynek éves díja 60USD 1 weboldal esetén. Ennek a licencét 1 évre biztosítom, illetve amennyiben a későbbiekben együtt folytatjuk a munkát, ez a licenc is aktív marad.

Később esetleg dolgozhatsz együtt más kivitelezővel is, aki aktiválhatja a saját előfizetését, de akár te magad is megvásárolhatod az Elementort a fenti áron. (Az első év után, természetesen, hiszen addig én biztosítom.)

Ha a licenc később mégsincs biztosítva, az oldal kinézete nem változik, azonban a biztonsági frissítéseket nem tudod telepíteni. Ezért ez csak rövid távon működhet így. Szóban még tudok további megoldásokat javasolni.

A WordPress egy úgynevezett tartalomkezelő rendszer, a weboldalad motorja. Egy olyan alkalmazás, amely a weboldalad működését és tartalmainak megjelenését irányítja. Nagyon népszerű, sokoldalúan használható rendszer, amelyhez nagyon sok szakember ért. Így könnyen át tudod adni a működtetését. Nagyon sok hasznos kiegészítő is készült hozzá, mint pl. az Elementor.

A WordPress használata ingyenes. 

A RackForest-nél 5-15e Ft/év áron tudsz tárhelyet bérelni, és 1500Ft/ év a domain név lefoglalása. Én magam ezt a szolgáltatás használom, és jók a tapasztalataim velük. 

Igen, ezt neked kell az én díjamon felül fizetned. A tárhely épp ezért a te neveden lesz, hozzáférsz, nem érhetnek vele kapcsolatban kellemetlen meglepetések.

Épp ezért szabadon választhatod a RackForestet, vagy bármelyik másik tárhelyszolgáltatót. De kérlek, légy óvatos a nagyon olcsó tárhelyekkel, vagy az egyszemélyes „tárhelyszolgáltató cégekkel”! 

Ha bizonytalan vagy, segíthetek neked egy megbeszélés keretében lefoglalni a tárhelyet és a domain nevet. Ezt be kell iktatnunk a közös munkánk lefoglalt időpontja elé. A domain név lefoglalásának mindig van egy pár napos átfutása, ezért nem működik a másnapi expressz weboldal tempó. Ebben az esetben a következő hétre ütemezünk.

Töltsd fel azt, amid van! Ha van olyan kép, vagy grafika, cégtábla, vagy elképzelés, amit meg tudsz velem osztani, megköszönöm. Egyébként viszont választani fogok az iparágadhoz, elképzeléseidhez illő ikonból és/vagy szövegből álló logó megoldást, és néhány egymással működőképes színt, színpalettát. Igyekszem ezzel előkészülni, és reggel már ennek birtokában kezdünk. 1-2 napot mindenképp kérek a kezdés előtt.

Nem. A weboldalad önmagában nem fog ügyfeleket hozni. Ez természetes. Tudnod kell, miért és hogyan találja meg a közönséged a weboldaladat. Hirdetésekkel? Közösségi médián keresztül? Keresőoptimalizálással? Szórólapról, vagy valamilyen gerillamarketing megoldással? Viszont az érdeklődőidet a weboldalad tudja begyűjteni és kiszolgálni. Része egy nagyobb marketingrendszernek.  Ebben gondolkodj!

Kérlek, hívj fel a +36202390227-es számon, és beszéljük meg, mire van szükséged!

Kérdésed van? Hívj: +36202390227