Indul a Kampány!

Szükséged van egy landing oldalra?
Inkább egy sikeres kampányra?

Landing oldalt / érkezési oldalt akkor készítünk, ha céltudatosan szeretnénk érdeklődőket egyetlen ajánlathoz eljuttatni.

Valójában azonban egy landing oldal teljességgel tehetetlen, ha nem veszi körül egy sikeres csinnadratta, egy tudatosan felépített kampány. 

Segíthetek a csapatodnak egy landing oldal megépítésével, de ha még nincs csapatod, rakjuk össze a teljes kampányod!

AZ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. MINDEN ESETBEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KAPSZ.

Landing oldal / opt-in oldal

Egyre többször találkozom a „csak egy lending oldal” szóösszetétellel különösen a pályájukon frissen induló tanácsadó/coach ügyfelektől.

Lehet, hogy egy feliratkozó / opt-in oldalra gondolsz? Esetleg nincs még weboldalad, de funkcionalitásban egyelőre nincs szükséged egy ilyen egyszerű feliratkozásnál vagy időpontfoglalásnál többre?

35.000 – 110.000Ft

Sales oldal

Ha már kész terved, szövegeid, grafikai anyagaid vannak, szívesen beugrom a csapatodba, és összeállítok egy mutatós landing oldalt.

Ha szükséges, együtt nekiülhetünk az oldal megszövegezésének, hiszen a témádhoz, szolgáltatásodhoz te értesz, én pedig meghallom, hogy mi az, ami a célközönségedet elviszi a kattintásig.

80.000 – 270.000Ft

Teljes kampány kivitelezése

Teljes kampányok kivitelezését egész ügynökségek szokták vállalni… általában. Egy kisvállalkozó azonban nincs ebben a helyzetben. Ezen a ponton még sokkal hasznosabb, ha a szálak egy kézben futnak össze.

Tervezzük meg és vigyük végig a teljes kampányodat az ötlettől a landing oldalakon át a teljes kommunikációig! 

390.000Ft-tól

35.000 – 110.000Ft

80.000 – 270.000Ft

390.000Ft-tól

Beszéljük meg, mire van szükséged!

Kérlek, a gombra kattintva foglalj egy időpontot, és beszéljük át, hol tartasz most, mit vársz az indulástól, és hová szeretnél eljutni! A fenti listát gondolatébresztőnek szántam. 

Kérlek, KATTINTS A GOMBRA  AZ IDŐPONTFOGLALÁSÉRT!