Mit alkottam eddig?

Nézz meg néhányat az eddigi elkészült munkáim közül!
Kérem az ingyenes konzultációt!
ficsorandor.hu weboldal készítés referencia

Ficsor Gábor Andor - coaching

Korábban lelkipásztorként szolgált kedves ügyfél, aki most több évtizedes tapasztalatát coaching szolgáltatásként kamatoztatja. Most elindított üzletének első lépcsője egy bemutatkozó oldal volt, ahol igyekeztünk nagyobb hangsúlyt fektetni az ügyfelek szükségeire, mint Andor bemutatására. Fontos alapelv. Andor nagy lelkesedéssel kezdett bele a tartalomgyártásba. Minden tiszteletem az övé. Így kell ezt csinálni. Remélem, hamarosan kinőjük az oldalt, és jöhetnek az új funkciók, a tudatos ügyfélkör építés újabb lépései.

Vándorbolt

Ez a web-shop eredetileg egy fiktív tanulóprojektnek indult, ám megszerettem a témáját és elkezdtem hinni a lehetséges sikerében, így egy barátommal elkezdtük a működtetését.

Mostanra célegyenesbe érünk. Meglepően sok munka egy jól kinéző oldalt eljuttatni egy működőképes webshop állapotába.

Azonban a bolt elindítása azért is fontos számomra, mert így megalapozottabban tudok tanácsot adni egy induló weboldal esetében.

Life from the Dead - Ze śmierci do życia - חיים מן המתים

Egy egyházi jellegű projekt volt, amelyet Avi Snyder, Közép- és Kelet-Európa lánglelkű apostola rendelt tőlem. Avi egy hihetetlenül inspiráló, energikus személy, akitől nagyon sokat tanultam egykor a szolgálatban. Érthetően és inspirálóan tudja megszólítani azokat, akik a hitről eddig még nem sokat tudnak. Így aztán nagyon sokat tanultam és megértettem a keze alatt a marketinggel kapcsolatban is.

Ez a projekt egy varsói missziói megmozduláshoz készült, és nagyon jól vizsgázott. Azonban Avi most abban inspirált erőteljesen, hogy hogyan tudom elmagyarázni egy webes projekt megakadásait olyan valakinek, aki alapvetően nincs otthon, sőt, gyanakvó az informatika világával.

Bárcsak ott tudtam volna lenni Varsóban személyesen!

 

Szurasenkó Dániel előadóművész, virtuóz

Dániel hihetetlenül sokoldalú művész, előadó, emberjogi aktivista, teológus. Épp ezért minden részletében hihetetlenül igényes a webes megjelenésével kapcsolatban is.

Ezen az oldalon elsősorban arra volt szüksége, hogy rendezvényei egy naptáron keresztül megtekinthetők legyenek és gombnyomással regisztrálni lehessen rájuk. Ezt egyelőre a lehető legegyszerűbben oldottuk meg, az Elementor Pro oldalépítőtől eltekintve ingyenes eszközöket használtunk, ahol szükséges volt, testre szabtuk őket.

 

szegolecek.hu weboldal készítés

Zöldláncolat: Szegőléc áruház

Több évtized offline tapasztalat van a cég mögött. Most megérett bennük az elhatározás, hogy kivejezetten egy szegmensre készítenek webáruházat.

Az oldal elkészült, működik, most pedig a Google hirdetéskezelővel kezdődött meg egy izgalmas együttműködés, amiből én is sok új tapasztalatot szerezhetek.

Ha ezzel készen vagyunk, következik az oldal német nyelvű klónja. 

Hajrá Zöldláncolat!

SOS Megoldás - Duguláselhárítás

Egy duguláselhárításban most induló kétfős cég weboldalait kifejezetten azért raktam össze, hogy hirdetések segítségével ügyfeleket hozzon a konyhára. A logót és a hozzá tartozó arculatot egy tehetséges grafikus partnerem készítette össze, aki elérhető a 80/20 Marketing minden ügyfele számára.

Az SOS Megoldás egy igen erős versenyben próbál az élre törni, hiszen a legtöbb ilyesmivel foglalkozó ügyfél ugyanott és ugyanolyan kulcsszavakkal próbál az élre törni. Épp ezért a munka nem ért véget az oldal átadásánál. Szövegíróként blogcikkekkel támogatom az oldal jobb teljesítéményét.

angoloktatasneked weboldal képe

Angol oktatás neked

Egy most induló vállalkozó többféle tevékenységéhez kért weboldalakat. Lelkiismeretes, ügyes srác, türelmes és motiváló tanár. Ez a weboldal egyszerű bemutatkozás, árlista, kapcsolatfelvételi űrlap és jelentkezési űrlap használatával. Mégis sokat tanultam belőle.

Új megoldásokat próbáltam ki a közösségi médiában való megjelenés, SEO területén. Örömmel láttam, hogy villámgyorsan tölt be az oldal, bár tudom, hogy ez sok tényezőtől is függ, én azonban a legjobbat tudtam adni Petinek.

Nemzeti Kilométerek SE

Igazi civil baráti kezdeményezés, a COVID járvány okozta mozgásszegény életmód következményein hivatott segíteni azzal, hogy aerob mozgásra biztatja az embereket.

Mindegy, hol tartasz. Kezdd el! Ezt fontos volt hangoztatnom ügyfeleim számára is, akik aggódtak az online megjelenés miatt. Szívből szurkolok, nekik, hogy a hangjuk messzire hallatsszon!

challenge4survivors.hu weboldal készítés referencia

Kihívás a túlélőkért

Feleségemmel a COVID időszakban újraszabott nyári programjaink eredményeként kiötlöttük ezt a kihívást: Az Országos Kéktúra vonalán meglátogatni az elveszett zsidó temetőket. Ennek az őrült ötletnek a kommunikálására készítettem ezt az oldalt. Lassanként megértettem, hogy a kétnyelvűség, ha bővítménnyel szeretném egyszerűvé tenni, teher is lehet. Mostanra azonban már megtaláltam a jó beállításokat, hogy az oldal elfogadható tempóban töltsön be. Nézz körül, vedd észre a felugró ablakot és a feliratkozási lehetőséget! A weboldal, az e-mail lista, amit az adatvédelmi szabályok szerint gyűjtöttél, a te birodalmad. A Facebookon, a Google-ön, az Instán vendég vagy.

Misszió-mentor

Hosszú utat jártam be életem első blogjának elindításától, az első száz követőig, az első un. “csaliajánlat” elkészítéséig, (fontos szakkifejezés, amivel meg fogunk ismerkedni a konzultációink során) az első workshop és coachingok megszervezéséig.

Az oldal mára kinőtte a gyermekbetegségeket, és kezd úgy kinézni, ahogyan egy coaching/training oldalnak kellene.

soulcon férfiszolgálat weboldal készítés referencia

Soulcon Keresztyén Férfiszolgálat

Ez a weboldal a baráti körömnek, azoknak a férfiaknak készült, akik nem voltak hajlandóak belekényelmesedni a TV-fotel-csipszes zacskó hármasába, hanem kihívásokon, bevállalt fájdalmakon és nehézségeken keresztül szeretnének azzá a férfivá válni, akikre ennek a világnak szüksége van. Hálás vagyok értük.

Az oldal eleinte egy általános ismertetés céljával jött létre, mostanra azonban már fizikai termékeket és fizetős programokat is tudunk közzétenni. A működése továbbra is non-profit, ám a szükségletekben már szintet lépett a csapat. Számomra nagyon sok tapasztalatot nyújtott azzal kapcsolatban, mi történik, ha fizikai terméket és termékvariációiat egy coaching programmal egy csomagban árulunk.

Cseri-fotográfia

Az oldal megrendelője nagyon kedves barátom, aki most indítja fényképész vállalkozását.

Élmény a közös munka, mert a barátom valóban hisz a vállalkozása sikerében, és a bemutatkozáson túl értékeli a valóban ügyfélszerző megoldásokat.

Az oldal még alakul. Csupán bejelentkezéssel érhető el a formálódó végleges változat. Érdemes a későbbiekben visszanézni, mert hamarosan a nyilvánosság is láthatja az eredményt.

FiLED

Az oldal tulajdonosan hatalmas energiát fektet abba, hogy szakmájában a legjobbat nyújthassa az ügyfelelinek. Többféle területen is dolgozik, ezek egyike a filament-led fényforrások fejlesztése.

Sajnos a weboldalát feltörték. A korábban megalkotott egyedi sablonok is elvesztek. Az új weboldal biztonsági pluginjei nagyon hamar jelezték, hogy bizony újabb támadási kísérletek is történtek, ám ezeket sikerült elhárítani. A biztonsági mentések pedig azt is lehetővé teszik, hogy ha az oldal mégis áldozatul esik, órákon belül helyre tudjuk állítani a működését.

And&And fúvóshangszer

Budapest belvárosában egy pici, elrejtett üzletben nagytudású és elkötelezett mesterek dolgoznak, hogy a zenészek kezébe méltó hangszer kerüljön. Bár Budapesten a szakmájukban a legjobbak, vagy a legjobbak között vannak, a honlapjuk nem volt igazán működőképes állapotban.

Az elkészült honlappal a számukra fontos kulcsszavakra nagyon rövid időn belül fölkerültek az 1-5. helyekre a keresőkben.